بسم الله الرحمن الرحیم

“مردم ما در مقابله‌ی با فتنه ، خودشان به پا خواستند . نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنه‌گران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود ؛ این خیلی معنا دارد ؛ این نشانه‌ی این است که این مردم بیدارند ، هوشیارند."از بیانات مقام معظم رهبری ، مدظله العالی 1389/10/8
حماسه ماندگار یوم الله نهم دی یکی از بی نظیرترین حرکت‌های خودجوش مردمی تاریخ انقلاب اسلامی در حفاظت و صیانت از نظام مقدس اسلامی بود که برگ زرّین دیگری از بصیرت ، هوشیاری، دشمن شناسی و غیرت دینی و انقلابی را در صحیفه‌ی افتخارات تاریخ مبارزات مردم فهیم و زمان شناس ایران اسلامی رقم زد.
روزی که مردم انقلابی و ولایتمدار ایران با بصیرت خود ، به جهانیان اعلام کردند که در میان گرد و غباری که فتنه گران به پا کرده اند ، هرگز ، نه راه را گم می کنند و نه دست از راهبر واقعی که همانا ولایت فقیه است ، بر می دارند .
روز نهم دی روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند این جمله حضرت امام خمینی (ره) را که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.
جمهوری اسلامی ایران در طول چهل سال گذشته فتنه های زیادی را پشت سر گذاشته ، اما بصیرت مردم و گوش به فرمان بودن به ولایت فقیه موجب شد تا از تمامی این فتنه ها به سلامت عبور کنند.
تمام امید دشمن اگر دیروز فتنه سیاسی بود ، در حال حاضر ایجاد فتنه اقتصادی است .فتنه اقتصادی که اتاق فرمان آن در خارج از کشور بوده ، سرویس‌های اطلاعاتی خارجی به همراه شبکه همکار غرب در داخل وخارج ایران طراحان و بازیگردانان این فتنه جدید هستند . در این مقطع حساس ، حفظ وحدت و انسجام ملی شناخت راهبردهای معاندان و روشنگری عمیق این فتنه ، بسیار ضروریست و لازم است مسئولان دلسوز با اجرای دقیق فرامین و توصیه‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) کشور را از شرایط و فضای فعلی عبور دهند.
اکنون و در نهمین سالگرد حماسه عظیم و به یاد ماندنی ۹ دی ضمن گرامیداشت این حماسه بزرگِ ملتِ حماسه آفرین و عاشورایی ایران اسلامی از عموم امت ولایتمدار و همیشه در صحنه‌ی استان گیلان جهت حضور در مراسم بزرگداشت یوم الله نهم دی دعوت به عمل می‌آورد.

تشکلهای سیاسی_اسلامی دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان