96083.jpg - 131.44 kb

برگزاری جلسه شورای ورزشی دانشگاه  آزاد اسلامی استان گیلان در واحد رودسر و املش
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش: جلسه شورای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به منظور مصوب نمودن تقویم مسابقات ورزشی دانشجویان، کارکنان و اساتید در شش ماهه دوم سال 96 با حضور مدیران تربیت بدنی 13 واحد و مرکز دانشگاهی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش برگزار شد.
دکتر حسین خارا، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش ضمن خوش آمد گویی به مهمانان، با تاکید بر اهمیت ورزش در سلامت روح و جسم جوانان از اجرای برنامه های ورزشی در واحد های دانشگاهی حمایت کرد.
سیاوش خداپرست، رئیس شورای تخصصی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ضمن تقدیر از میزبانی واحد رودسر و املش و حضور مسئولان ورزشی واحد ها، گفت: ورزش در واحد های دانشگاهی استان گیلان از حمایت بالایی برخوردار است و مصوب نمودن تقویم مسابقات ورزشی در واحد ها براساس بودجه ورزشی تنظیم شده و مسئولان ورزشی باید نسبت به جذب این بودجه تلاش کنند.
غلامحسین شعبانی، معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی واحد رودسر و املش با بیان اینکه واحد های دانشگاهی می توانند ضمن مدیریت هزینه ها با کمترین هزینه فرصت های مشارکت دانشجویان خوش نام را در مناسبت های ورزشی دانشگاه فراهم آوردند گفت: «به منظور ایجاد انگیزه در بین دانشجویان پیشنهاد می گردد، برنامه های مسابقات ورزشی با رویکرد مدیریت هزینه ها در شورای ورزش، تدوین و در صورت صلاحدید به واحدها ابلاغ شود.»
در ادامه این جلسه مسؤلان ورزشی واحد های دانشگاهی استان گیلان، نظرات و پیشنهادات خود را در راستای  رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نمودند.