سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در حکمی غلامحسین شعبانی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان سرپرست جدید معاونت آموزشی،  دانشجویی و فرهنگی واحد منصوب نمودند.

960724.jpg - 170.31 kb

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش، دکتر حسین خارا، سرپرست واحد رودسر و املش در مراسم معارفه سرپرست جدید حوزه معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی ضمن تقدیر از معاونین اسبق این حوزه گفت: «امیدوارم با این انتخاب شاهد پیشرفت حوزه آموزشی، دانشجویی و فرهنگی در راستای تحقق بخشیدن به اهداف عالی دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.»

9607241.jpg - 33.22 kb

غلامحسین شعبانی سرپرست جدید معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی واحد رودسر و املش ضمن قدردانی از اعتماد ریاست واحد، گفت: «ارتقای کیفیت آموزشی، پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع در راستای پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، اخذ رشته های متناسب با نیاز منطقه و بهره گیری از ظرفیت های لازم جهت جذب حداکثری دانشجویان جدید در مقاطع کاردانی، کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، افزایش خدمات آموزشی و اجرای دقیق مقررات و آیین نامه های آموزشی از اهم برنامه های این حوزه خواهد بود.»

در این مراسم دکتر حسین خارا با اهدای لوح از تلاش های خانم انیس محمدی که مدتی را سرپرستی این حوزه را بر عهده داشتند قدردانی و حکم غلامحسین شعبانی را به وی اعطا نمودند.