کنفرانس

سومین همایش ملی رویکردهای نوین در مهندسی کامپیوتر و برق در تاریخ 14 اردیبهشت ماه 1396 با حضور پروفسور کریم زارع ریاست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دیگر مسؤلین منطقه، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش، با سخنرانی پروفسور محمد باقر منهاج، دانشمند برتر جهان برگزار شد.

دکتر حسین خارا،رئیس واحد رودسر و املش، ضمن خیر مقدم و گرامیداشت هفته معلم، حضور اساتید بزرگی همچون پروفسور زارع و پروفسور منهاج را مایه وزن گرفتن این کنفرانس دانست.
 رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تعمیم و گسترش مرزهای دانش در زمینه فنی و مهندسی را از اهداف برگزاری این کنفرانس برشمرد.
پروفسور کریم زارع تاکید کرد:« این همایش با هدف رشد و توسعه دانش در تمام گرایش های این حوزه، از طریق فراهم آوردن محیطی جهت تبادل نظر علمی و فنی، ارائه آخرین یافته های پژوهشی و همچنین تشویق محققین برنامه ریزی شده است».
سخنرانی کلیدی این کنفرانس نیز توسط پروفسور محمدباقر منهاج، دانشمند برتر جهان، با موضوع علوم شناختی و یادگیری عمیق ایراد شد.
قابل ذکر است که بیش از 400 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این بین 183 مقاله توسط داوران پذیرفته و 20 مقاله در روز کنفرانس به صورت شفاهی و به طور همزمان در دو پنل ارائه شد. مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس در دو پایگاه ISC و سیویلیکا نمایه خواهد شد.
در پایان این همایش از مقالات برتر و عوامل اجرایی کنفرانس تجلیل به عمل آمد.