ثبت‌نام دوره هفدهم عتبات عالیات دانشگاهیان بعد از ماه مبارک رمضان انجام می‌شود.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از ثبت‌نام دوره جدید عتبات عالیات و قرعه‌کشی آن بعد از ماه مبارک رمضان و همچنین اعزام دوره هفدهم پس از پایان امتحانات دانشجویان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ستاد عمره و عتبات عالیات، حجت‌‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا فقیهی گفت: «تاریخ دقیق ثبت‌نام و اعزام‌ها از طریق سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir و رسانه‌ها به اطلاع علاقه‌مندان می‌رسد. در دوره شانزدهم تاکنون ۱۲ هزار نفر از دانشگاهیان به عتبات عالیات اعزام‌ شده‌اند و تا پایان دوره ۲ هزار نفر دیگر نیز اعزام می‌شوند.»

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: «اعزام‌ها از اول بهمن سال گذشته آغاز شد و تا هشتم اردیبهشت‌ امسال ادامه دارد و آخرین کاروان پانزدهم اردیبهشت از عتبات بازمی‌گردد. همچنین تاکنون ۳۲۲ کاروان دانشگاهی به این سفرها اعزام‌ شده‌اند.»

فقیهی به ویژگی‌های دوره شانزدهم اشاره کرد و گفت: «از ویژگی‌های این دوره ارسال زودتر بسته‌های فرهنگی به دانشجویان بود که فرصت مطالعه بیشتری داشتند و در نتیجه از فضای معنوی عتبات عالیات استفاده بهتری کردند. برگزاری منظم جلسات پیش از سفر یکی دیگر از نقاط بارز این دوره بود و همچنین بهترین هتل‌های عراقی که در اختیار زوار ایرانی است برای دانشجویان در نظر گرفته شد.»

او درباره زیارت ارزان‌قیمت عتبات عالیات برای دانشجویان نیز گفت: «تلاش داریم تا بتوانیم تعداد بیشتری از دانشجویان و با قیمت کمتری به عتبات عالیات اعزام شوند و به همین خاطر اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است و به‌ زودی نتایج آن اعلام می‌شود.»