ثبت نام رشته های کاردانی وکارشناسی  بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش شروع شد.داوطلبان  میتوانند جهت ثبت نام به واحد مراجعه نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در بیش از 40 رشته بدون آزمون پذیرش می کند.

تسهیلات :

•       تقسیط شهریه
  •       وام  کوتاه مدت
  •      وام  بلند مدت (تسویه بعد از فراغت از تحصیل بصورت اقساطی)
  •      معرفی به سازمان ها و نهادها ی دولتی و غیر دولتی جهت گذراندن دوره ی کارآموزی

مراحل ثبت نام:

1-  داوطلب گرامی لطفا جهت ثبت نام بدون آزمون به سایت www.azmoon.org   مراجعه فرمایید.

2- پس از ورود به سایت ابتدا در لینک سمت راست سیستم خرید کارت اعتباری ثبت نامرا کلیک نموده و کارت اعتباری مربوط به مقطع مورد نظر ( کاردانی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته) را خریداری نمایید.

3- پس از تهیه کارت اعتباری، در قسمت سامانه ثبت نام بدون آزمون ، رشته مورد نظرخود را انتخاب نمایید و با وارد کردن کد محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر(275) نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.

4- در انتها سند پذیرش خود را پرینت گرفته و همراه با مدارک زیر برای ثبت نام حضوری به واحد دانشگاهی مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام :

1-    همرا داشتن پرینت ثبت نام در سایت www.azmoon.org

2-    اصل مدرک پایه ( دیپلم، پیش دانشگاهی یا کاردانی)

3-    اصل شناسنامه همراه با کپی از تمام صفحات

4-    اصل کارت ملی و کپی

5-    کارت پایان خدمت یا معافیت و کپی

6-     8 قطعه عکس 4*3

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعت 8 الی 16 به جز پنج شنبه ها و جمعه هابا شماره‌های ذیل تماس حاصل نمایید.

01342615821- 01342615400